ΔΩΡΕΑ

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας / Λειβαδιά

Μέλη της ομάδας μας Terra Pindus, στο πλαίσιο της ενημερωτικής τους καμπάνιας σε φορείς και θεσμούς της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φανή Παπαθωμά με σκοπό την γνωριμία και την ενημέρωση.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης πεζοπορικού δικτύου που θα τέμνει το Pindus Trail, το οποίο θα συνδέει πεζοπορικά σημαντικά πολιτιστικά στολίδια της περιοχής, όπως το Μοναστήρι του Οσίου Λουκά με τους Δελφούς και άλλες πολιτισμικές διαδρομές υψηλού ενδιαφέροντος.

Η Αντιπεριφερειάρχής ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία που βρίσκεται σήμερα το έργο, καθώς και για τις περιοχές της άμεσης δικαιοδοσίας της περιφέρειας που θα εισέρχεται το μονοπάτι, όπως επίσης για τις πολύπλευρες δυνατότητες ανάπτυξης των ξεχασμένων αυτών ορεινών περιοχών.

Επισημάναμε πως το Μεγάλο Μονοπάτι της Πίνδου, είναι ένα μεγάλο εθνικό έργο που θα πρέπει να αγκαλιαστεί από πολλούς, αν θέλουμε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στο κοινό που επιθυμεί να γνωρίσει μιαν άλλη Ελλάδα.

Η κα. Παπαθωμά έδειξε μεγάλη κατανόηση και ενδιαφέρον στους σχεδιασμούς της ομάδας μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το άμεσο μέλλον.