ΔΩΡΕΑ

Η λειτουργία της Terra Pindus βασίζεται πρωτίστως στην επιδίωξη συλλογικού οφέλους, μέσα από δράσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν το φυσικό και πολιτισμικό πλούτο της χώρας μας. Η ομάδα μας κινείται κυρίως από ίδια χρηματοδότηση, ενώ κατά καιρούς ενισχύεται με μικρές δωρεές - χορηγίες και εθελοντικές προσφορές.

Η δωρεά στην Terra Pindus είναι μια κοινωφελής πράξη, που εξυπηρετεί αποκλειστικά το σκοπό του σχεδιασμού στήριξης και αναβάθμισης των ορεινών περιοχών της Πίνδου. Η ομάδα μας διεξάγει εμπεριστατωμένες έρευνες από τόπο σε τόπο και οργανώνει δράσεις έχοντας ως καταστατικό στόχο την ανταποδοτικότητα.

Τα έσοδα της εταιρίας μετατρέπονται στο μεγαλύτερο μέρος τους σε προμήθειες-υλικά, μισθοδοσία εργαζομένων, εργατών και ντόπιων συνεργείων στα χωριά που δραστηριοποιούμαστε. Οι πρακτικές μας δοκιμάζονται από το 2013, ενώ δεκάδες άνθρωποι, απλοί πολίτες και επαγγελματίες του ορεινού τουρισμού σταθήκαν στο πλευρό μας στηρίζοντας το πολυετές έργο μας. Τις προσπάθειές μας έχουν στηρίξει ως τώρα τοπικοί φορείς, εταιρίες και ιδιώτες.

Αν είστε μεμονωμένο πρόσωπο και θέλετε να συνεισφέρετε, μπορείτε να το κάνετε μέσω μιας δωρεάς οποιουδήποτε ύψους μέσω Paypal (κουμπί παρακάτω) ή κάνοντας μια κατάθεση ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Αν είστε εταιρία και θέλετε να προχωρήσετε σε μια χορηγία, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή με email χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα.

ΙΒΑΝ: GR5301102670000026700475465
Όνομα δικαιούχου: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΟΙΝ Σ ΕΠ
Τράπεζα: Εθνική