ΔΩΡΕΑ

Παρουσίαση σχεδιασμού χάραξης & πλάνου βιωσιμότητας του Pindus Trail στο Δημαρχείο του Καρπενησίου / Ευρυτανία

Την περασμένη εβδομάδα και έπειτα από αλεπάλληλα προγραματισμένα δρομολόγια στην οροσειρά της Πίνδου με σκοπό την ενημέρωση επαγγελματιών και φορέων, βρεθήκαμε πάλι στο Καρπενήσι. Στόχος μια ακόμη συνάντηση με τον αξιότιμο Δήμαρχο του Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και εξειδικευμένα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης & κοινωνίας. 

Σκοπός της προγραμματισμένης συνάντησης ήταν η ενημέρωση γύρω από τα άμεσα σχέδια της Terra Pindus στην περιοχή και την πρόοδο των ενεργειών, που πραγματοποιούνται για την υλοποίηση της κατασκευής του ενιαίου μονοπατιού διάσχισης της Πίνδου ``Pindus Trail 600km``.

Η έκβαση της συζήτησης ήταν θετική και γέννησε ακόμη μεγαλύτερες ελπίδες για τη δημιουργία του μονοπατιού στην Ευρυτανία, την αξιοποίηση του, αλλά και το σημαντικότερο όλων, τη βιωσιμότητα του.

Με απλά λόγια οι αρχές του τόπου αντιλαμβάνονται τα οφέλη και συναινούν στην εφαρμογή του σχεδιασμού πεζοπορικής ανάπτυξης, που παραθέτουμε για το νομό της ελατοστόλιστης Ευρυτανίας!

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης και της παράθεσης τεκμηριώσεων περί μονοπατιού, υπογράφτηκε από κοινού συμφωνητικό συνεργασίας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το άμεσο μέλλον.

Παράλληλα ενημερώθηκαν και υπογραφήκαν μνημόνια συνεργασίας με το Εμπορικό Επιμελητήριο Ευρυτανίας και δεκάδες επιχειρηματίες του τουρισμού.

Ευχαριστούμε θερμά την τοπική κοινωνία και αυτοδιοίκηση για την καλή πρόθεση και διάθεση για συνεργασία!

Σύντομα θα επιστρέψουμε στη περιοχή, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξη με πράξεις και έργα!