ΔΩΡΕΑ

Σταυρούλα Παγώνη

Γραμματεία, λογιστικά / Διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικά, οικοψυχολογία, υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής

 

Γεννήθηκε στις 26/06/1986 στα Ιωάννινα.

 Έζησε στο Σκαρπάρι των Τζουμέρκων και έπειτα στην Αθήνα.

Από νεαρή ηλικία υπήρξε δραστήρια, αφιερώνοντας τον ελεύθερο της χρόνο στον αθλητισμό, τις τέχνες και την κοινωνική προσφορά. Η πορεία της ως αθλήτρια του βόλεϊ και ο εθελοντισμός την καθοδήγησαν στο ρεύμα της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης.

Συμμετείχε σε δράσεις εθελοντισμού με αντικείμενο τη νοσηλεία, το μεταναστευτικό, το περιβάλλον και άλλες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και ψυχολογία, ολοκληρώνοντας την πτυχιακή της εργασία με τίτλο "η επίδραση της φύσης στη ψυχολογία του ανθρώπου".

Το 2017 άφησε την πρωτεύουσα για να βρεθεί πίσω στην Ήπειρο, έχοντας στόχο τη παραμονή και την επαγγελματική ενασχόληση στην ύπαιθρο.

Το 2016-2017 συμμετείχε στο εθελοντικό πρόγραμμα αποκατάστασης δασικών μονοπατιών παραμένοντας στη Βόρεια Πίνδο, ενώ παράλληλα ακολούθησε νέο κύκλο επιμόρφωσης στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής.

Το 2018 ξεκίνησε να εργάζεται δίπλα στο σύντροφο της παρέχοντας υπηρεσίες στο συντονισμό πεζοπορικών προγραμμάτων, για το γραφείο ορεινών περιηγήσεων που διατηρούν από κοινού και προσφέρει τις υπηρεσίες της στο όραμα ανάκαμψης της υπαίθρου, ως μέλος της Terra Pindus.

 

ΣΠΟΥΔΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2003-2007: Πτυχίο «Διοίκησης και Οικονομίας»

2008-2012: Πτυχίο Ψυχολογίας (B. A.) Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος Deree College, Αθήνα.

Τίτλος πτυχιακής εργασίας: Οικοψυχολογία, η φύση στην “υπηρεσία” της ψυχολογίας.

Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οικοψυχολογίας με έδρα το Neuchatel της Ελβετίας.

2012-2013: Εκπαίδευση σε μεθόδους εξειδικευμένης παρέμβασης (σύστημα επικοινωνίας PECS, πρόγραμμα TEACCH, νοηματικό σύστημα MAKATON) Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

2018: Εκπαίδευση στην μέθοδο THETA HEALING

-ΒASIC DNA

-ADVANCED DNA

-PLAΝTS (αφύπνιση εσωτερικής ισορροπίας με την φύση)

- YOU AND THE EARTH

 Μέλος του ThetaHealing Institute of Knowledge in Bigfork, Montana.

2018: Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών / 12ώρη εκπαίδευση / Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

2018-2019: Eκπαίδευση στην Εφαρμοσμένη Οικοψυχολογία / Oικο-συντονιστής της σχέσης με τη φύση.  

2019-2020: Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης / Εμψυχωτής Υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής (διάρκειας 420 ωρών και 16ECVT), Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.