Σταυρούλα Παγώνη

Η Σταυρούλα Παγώνη γεννήθηκε στις 26/06/1986 στην πόλη των Ιωαννίνων. Έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στο Σκαρπάρι του δήμου κεντρικών Τζουμέρκων, ενώ αργότερα σε ηλικία 5 ετών βρέθηκε να κατοικεί στην Αθήνα όπου έζησε και σπούδασε.

Μεγαλώνοντας επιμελώς, ανέπτυξε ιδιαίτερη κλίση στον αθλητισμό, τις τέχνες και τα γράμματα. Έχοντας αυξημένη την αίσθηση της ευθύνης, τάχτηκε από νωρίς υπέρ της της προστασίας του περιβάλλοντος και της διάσωσης των εθίμων και των παραδόσεων λαμβάνοντας μέρος σε αναρίθμητες υπαίθριες εθελοντικές δράσεις.

Η Σταυρούλα ακολούθησε πολυετή σειρά σπουδών με βασικό αντικείμενο εκπαίδευσης την ψυχολογία. Στοχεύοντας σε πρακτικές επίδρασης της φύσης στον άνθρωπο άφησε την Αθήνα το 2016 για να βρεθεί πίσω στην Ήπειρο όπου ζει και εργάζεται ως σήμερα.

Πλέον σύζυγος και μητέρα κατοικεί στα όμορφα Θεοδώριανα των κεντρικών Τζουμέρκων και δραστηριοποιήται επαγγελματικά στον χώρο του εναλλακτικού τουρισμού, καθώς διατηρεί με τον σύζυγο της πολυάσχολο γραφείο περιηγήσεων αναλαμβάνοντας την οργάνωση και την διεκπεραίωση ποικίλων δράσεων.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 2003 - 2007: Πτυχίο «Διοίκησης και Οικονομίας» 

 2008-2012: Πτυχίο Ψυχολογίας (B. A.) Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος Deree College, Αθήνα.

Τίτλος πτυχιακής εργασίας: Οικοψυχολογία Η φύση στην “υπηρεσία” της ψυχολογίας.

Μελος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οικοψυχολογίας με έδρα το Neuchatel της Ελβετίας.

2012-2013: Εκπαίδευση σε μεθόδους εξειδικευμένης παρέμβασης (σύστημα επικοινωνίας PECS, πρόγραμμα TEACCH, νοηματικό σύστημα MAKATON) Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

2018: Εκπαίδευση στην μέθοδο THETA HEALING

 -ΒASIC DNA

-ADVANCED DNA

 -PLAΝTS (αφύπνηση εσωτερικής ισορροπίας με την φύση)

- YOU AND THE EARTH

 Μέλος του ThetaHealing Institute of Knowledge in Bigfork, Montana.

2018-2019: Eκπαίδευση στην Εφαρμοσμένη Οικοψυχολογία / Oικο-συντονιστής της σχέσης με τη φύση.