ΔΩΡΕΑ

Fiskars από τη Vector Brands

Η Vector δοκιμασμένα είναι μια εταιρία που προμηθεύει στο ελληνικό κοινό αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας υλικά. Ρωτήστε μας να σας πούμε!

Έχουμε την τύχη να την έχουμε κοντά μας και φέτος σε αυτή την πρωτοβουλία, ενισχύοντας σημαντικά την γκάμα των κλαδευτικών εργαλείων της Fiskars, που χρησιμοποιούμε για την διάνοιξη και ολική αποκατάσταση του μεγάλου μονοπατιού διάσχισης της Πίνδου, Pindus Trail με συνολικό ανάπτυγμα δικτύου 860 χιλιόμετρα.

Προ ετών μέσω φίλου ομοϊδεάτη από το εξωτερικό ανακαλύψαμε τη Fiskars, την παμπάλαια εταιρία κατασκευής κλαδευτικών εργαλείων που ιδρύθηκε στη Φινλανδία το 1649, και έκτοτε αποκαλύφθηκε ένας νέος συμβατός τρόπος κλαδέματος για το μεγάλο εγχείρημα μας.

Πρωτού έρθει στη χώρα μας ψάχναμε τρόπους να τα προμηθευτούμε κομμάτι κομμάτι, διότι μετά από μεγάλες δοκιμασίες διαπιστώσαμε πως είναι τα μόνα ικανά εργαλεία για την πολυπλοκότητα της δικής μας αποστολής.

Σεβόμενοι κάθε καλή προσπάθεια που γίνεται σε αυτό τον κόσμο, και την αξιοπιστία που μας προσέφεραν μέχρι σήμερα τα εργαλεία της Fiskars νιώθουμε χρέος να μοιραστούμε την εμπειρία μας και να υποστηρίξουμε πως είναι μακράν ότι καλύτερο έχουμε πιάσει στα χέρια μας τα τελευταία 15 χρόνια που φροντίζουμε δασικά μονοπάτια, αλλά και τους υπαίθριους χώρους μας.

Είναι ελαφριά για μεταφορά σε μακρινές αποστάσεις, εργονομικά, αποτελεσματικά, ανθεκτικά, αλλά και φινετσάτα, ότι χρειάζεται κανείς για να εργαστεί στο δάσος με χειρουργική ακρίβεια, δίνοντας δυνατότητα αβίαστης κοπής, και άλλα πλεονεκτήματα τύπου δασοκομίας που δεν διακρίνονται "με γυμνό μάτι".

Σχετικά με τη Fiskars: https://www.fiskars.com/en-gb/about-us

Η Vector είναι ο αντιπρόσωπος της Fiskars στην Ελλάδα και ήταν γραφτό να γνωριστούμε, γεγονός που μας βοήθησε στο επίπονο έργο μας, καθώς τα ορεινά μονοπάτια βρίσκονται ερμητικά κλειστά εδώ και δεκαετίες και η υπόθεση διάνοιξης και φινιρίσματος είναι πραγματικά μια απαιτητική διαδικασία, που στην προκειμένη περίπτωση θα διαρκέσει χρόνια.

Η πράξη αλληλεγγύης της Vector, καταχωρείται στα χρονικά της αποκατάστασης του μονοπατιού καθώς η ομάδα πεδίου επιχειρεί ότι πιό δύσκολο χρειάστηκε ο άνθρωπος να κάνει μέχρι σήμερα για να κρατήσει ζωντανά τα μονοπάτια της μεγάλης μας οροσειράς και την ιστορία τους!

Η προβολή αξιόλογων προϊόντων και ένα σύντομο άρθρο ευγνωμοσύνης για τους ανθρώπους που συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια, δεν είναι μόνο ηθική υποχρέωση, αλλά και χαρά μας!

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο: https://vectorbrands.gr/

 

Ευχαριστούμε Vector Brands για την πολύτιμη συνεισφορά σας!