ΔΩΡΕΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική αγορά για την ενίσχυση του Pindus Trail στο Fougaro Athens14

Με ιδιαίτερη χαρά παρευρεθήκαμε στις 4-12 Νοέμβρη στην πρωτεύουσα σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης, λιγάκι ξεχωριστή από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Με την πρωτοβουλία και την εντατική επιμέλεια της υπέροχης ομάδας της κας Φλωρίκας Κυριακοπούλου, μια φιλανθρωπική αγορά έλαβε χώρα στο Fougaro Athens14 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της "Μέριμνας" για το παιδί και του επικείμενου Μονοπατιού διάσχισης της Πίνδου, που αποτελεί το επίκεντρο της δικής μας πρωτοβουλίας.

Ένας μοναδικά εμπνευσμένος χώρος γεμάτος τέχνη, κομψά αντικείμενα και ωραίους ανθρώπους μας υποδέχτηκε για μια εβδομάδα, γεγονός που συντέλεσε καθοριστικά στην συλλογή πόρων και την επικοινωνία του κοινωνικού έργου της Γης της Πίνδου, Terra Pindus.

Η εμπειρία μας ήταν ευχάριστη, καθώς δεκάδες φίλοι του βουνού και ευαισθητοποιημένοι πολίτες του λεκανοπεδίου μας επισκέφτηκαν και έτσι είχαμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να απαντήσουμε στα αμέτρητα ερωτήματα, που αφορούσαν το όραμα και την βιωσιμότητα του.

Ήταν τιμή μας και τους ευχαριστούμε όλους για την προσφορά!

Ειδική μνεία στην κα. Φλωρίκα Κυριακοπούλου, καλλιτέχνιδα και ιδιοκτήτρια του κέντρου τέχνης "Fougaro" η οποία συμβάλει έμπρακτα στην δημιουργία του Pindus Trail, από τις αρχές 2022 και επιμελήθηκε προσωπικά τον χώρο της εκδήλωσης και τα αντικείμενα που διατέθηκαν προς ενίσχυση του σκοπού!