ΔΩΡΕΑ

Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά στο ATHENS14 στην Κηφισιά 4-5 & 8-12 Νοεμβρίου 2023

 

Η Φλωρίκα Π. Κυριακοπούλου επιμελείται και οργανώνει προσωπικά μία μεγάλη φιλανθρωπική αγορά για την υποστήριξη των σκοπών της Μέριμνας. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τους Φίλους της Μέριμνας και το FOUGARO ARTCENTER.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί, επίσης για την TERRA PINDUS.

Στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο του ATHENS14 θα βρείτε πολλά και ετερόκλητα, σύγχρονα και παλιά… αφορμή για αγορές και δώρα που στηρίζουν τον καλύτερο σκοπό:

VINTAGE ρούχα/αντικείμενα/ αξεσουάρ

GREAT shoe collection!!

Art & design / Collectibles

Κιλίμια & έπιπλα

bric-à -brac / Curiosities / είδη σπιτιού

παιχνίδια, δώρα & στολίδια

and lots of Christmas spirit!!!

 

όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές!!!

 

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε μαζί μας το έργο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ και της TERRA PINDUS!

 

ATHENS14 

14ο χλμ ΕΟ Αθηνών Λαμίας

Κάτω Κηφισιά 14564

στίγμα gps: ATHENS14

 

Διάρκεια

Σάββατο & Κυριακή: 4 & 5, 11 & 12 Νοεμβρίου 

11πμ – 7μμ

 

Τετάρτη 8, Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

3 – 7μμ

 

 

 

ΜΕΡΙΜΝΑ

Αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1995, παρέχει φροντίδα σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή ασθένειες ή την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. Η "Μέριμνα" παρέχει δωρεάν ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες σε παιδιά με απειλητική για τη ζωή ασθένεια και τις οικογένειές τους μέσω της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, η οποία λειτουργεί στην Αττική και Συμβουλευτική Στήριξη στο Πένθος σε παιδιά που βιώνουν την απώλεια αγαπημένου προσώπου μέσω των Συμβουλευτικών Κέντρων Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

 www.merimna.org.gr  

 

Φίλοι της Μέριμνας 

Ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε για να στηρίξει την Μέριμνα. Είναι μια μεγάλη ομάδα εθελοντών με κοινό σκοπό: να παρέχουν στην «Μέριμνα» τα μέσα και την οικονομική στήριξη για την υλοποίηση του έργου της.

 www.friendsofmerimna.gr 

 

Terra Pindus

Πρόκειται για μια αξιόλογη και ιδιαίτερα δραστήρια εθελοντική δράση που δουλεύει από το 2018 για τη δημιουργία άξονα πεζοπορικής διάσχισης της Πίνδου. Στόχος της Terra Pindus είναι η συμβολή στην προστασία και διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της οροσειράς, δημιουργώντας ένα δίκτυο μονοπατιών που θα προσελκύει πεζοπόρους, και θα συνδέει τους Δελφούς με τις Πρέσπες. Το Pindus Trail όταν ολοκληρωθεί θα εκτείνεται σε μήκος 860km

www.terrapindus.gr