ΔΩΡΕΑ

Η Ελληνική εταιρία αθλητικής ένδυσης Anthrax machines συνεισφέρει με ποικίλους τρόπους στη δημιουργία του Pindus Trail.

Η Ελληνική εταιρία κατασκευής αθλητικής ένδυσης Anthrax Machines, είναι μια λαμπρή επιχείρηση, που ιδρύθηκε και εξελίσσεται από νέους δραστήριους ανθρώπους με έδρα τη Θεσσαλονίκη.  Η Anthrax έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στη προσπάθεια μας και στηρίζει με ποικίλους τρόπους τα στάδια δημιουργίας του Pindus Trail.

  Λάτρεις της πεζοπορίας μεγάλων αποστάσεων και του ορεινού τρεξίματος με αγάπη για τη φύση και τον αθλητισμό, συμβάλλουν διαρκώς σε ατομικούς στόχους αθλητών και σωματείων, ενισχύοντας συλλογικές προσπάθειες εκπροσώπησης της χώρας στο Διεθνή χώρο, αλλά και αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται ετησίως.

Για εμάς έγινε σαφές από τα πρώτα βήματα της συνεργασίας μας, ότι πρόκειται για την αγνή πρόθεση ομοϊδεατών, να συμβάλλουν ενεργά στη προσπάθεια συντήρησης και καλής χρήσης των μονοπατιών της οροσειράς της Πίνδου.

Πέρα από χορηγός της πρωτοβουλίας για τη δημιουργία του Pindus Trail, η ομάδα της Anthrax κατασκευάζει ρουχισμό και αξεσουάρ εξαιρετικής ποιότητας για την ένδυση του συνεργείου συντήρησης μονοπατιών και τους συμμετέχοντες εθελοντές.

 Για να είμαστε όμως πιο σαφείς θα πρέπει να αναφέρουμε τον τρόπο ή μάλλον τους τρόπους, που συνεισφέρουν οι δημιουργικοί μας φίλοι από τη Θεσσαλονίκη στη δημιουργία του μονοπατιού διάσχισης της Πίνδου και πως στοχεύουν να ενισχύσουν το πλάνο της βιωσιμότητας για την ανάδειξη και έπειτα συντήρηση της διαδρομής.

  • Χορηγία πλήρους γκάμας ρουχισμού για την ομάδα πεδίου σε ετήσια βάση.
  • Χορηγία υλικών για τη πρόοδο και συντήρηση του μονοπατιού.
  • Χορηγία αναμνηστικών προϊόντων στους εθελοντές.
  • Δημιουργία και διάθεση ρουχισμού προώθησης του Pindus Trail, προς πώληση μέσω e-shop για την ενίσχυση του σκοπού (από την ιστοσελίδα του μονοπατιού).
  • Εταιρικά προγράμματα συντήρησης μονοπατιών για τους εργαζόμενους της.
  • Στήριξη εθελοντικών δράσεων (οργάνωση Camp / Διατροφή).
  • Παραγωγή ενημερωτικού υλικού / οπτικοακουστικό.
  • Αρωγή στη συντήρηση υποδομών διανυκτέρευσης των ημερήσιων σταθμών της διαδρομής.

 

Έχοντας θεμελιώσει μια πραγματική φιλία και ένα πιλοτικό σχέδιο που αποδίδει, μαζί με την ομάδα της Anthrax, θα δοκιμάσουμε όλα τα παραπάνω σενάρια συνεργασίας, βάζοντας τον ακρογωνιαίο λίθο για την εφαρμογή ενός βιώσιμου πλάνου, που έχει ως στόχο την ίδρυση και καλή λειτουργία του μονοπατιού διάσχισης της οροσειράς της Πίνδου.

 

Τους ευχαριστούμε θερμά!